SPOLEHLIVĚ OCHOTNĚ VÝHODNĚ

Sklenarstvi_logo

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (tzv. „obecné nařízení o ochraně osobních údajů“).

Uděluji tímto souhlas panu Radkovi Chroustovi, IČ: 04399277, jakožto správci osobních údajů, s tím, aby zpracovával (zejména prostřednictvím shromažďování, používání a uchovávání) moje osobní údaje, a to za účelem přijímání mých sdělení v rámci elektronické podatelny správce údajů, tj. prostřednictvím webového formuláře dostupného na internetových stránkách správce.

Osobní údaje, které budou na základě tohoto souhlasu zpracovávány, zahrnují jméno a příjmení, telefonní číslo a e-mailovou adresu. Uvedené osobní údaje budou zpracovávány nejdéle do odvolání souhlasu.

Tento souhlas uděluji dobrovolně a jsem si vědom toho, že ho mohu kdykoliv odvolat, a to stejným způsobem, kterým jsem jej udělil. Souhlas lze odvolat prostřednictvím webového formuláře, nebo e-mailové zprávy zaslané na e-mailovou adresu info@sklenarstvi-praha9.cz či dopisem zaslaným na adresu Radek Chroust, náměstí Plukovníka Vlčka 694/7, 19800, Praha 9, Černý Most.

Rozumím, že v důsledku neudělení nebo odvolání tohoto souhlasu nemusí některé ze správcem údajů nabízených služeb odpovídat mým potřebám.


ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Radek Chroust
  • IČ: 04399277
  • Se sídlem: náměstí Plukovníka Vlčka 694/7, 19800, Praha 9, Černý Most
  • Kontaktní e-mail: info@sklenarstvi-praha9.cz

Jaké údaje sbíráme a proč?

Poptávka z našeho kontaktního webového formuláře:
Na základě Vašeho souhlasu sbíráme jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mailovou adresu, abychom Vás mohli zpětně kontaktovat za účelem a v rámci budoucího plnění smlouvy a abychom Vám mohli vypracovat a zaslat cenovou nabídku a návrh řešení.

Přihlášení k odběru našich newsletterů:
Na základě Vámi uděleného souhlasu se zpracováním osobních údajů sbíráme Vaši e-mailovou adresu a to pro účely zasílání obchodních sdělení prostřednictvím e-mailové korspondence ve smyslu speciálních nabídek z našeho portfolia služeb. Takovéto nabídky od nás (a pouze od nás) obdržíte maximálně 1x za měsíc a v každém takovémto e-mailu je možnost se z odběru jednoduše odhlásit pomocí kliknutí na odkaz.

Kdo osobní údaje zpracovává?

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Radek Chroust
  • IČ: 04399277
  • Se sídlem: náměstí Plukovníka Vlčka 694/7, 19800, Praha 9, Černý Most
  • Kontaktní e-mail: info@sklenarstvi-praha9.cz

Jak dlouho Vaše údaje uchováváme?

  • Poptávka a dotazy prostřednictvím webového formuláře: maximálně po dobu 1 rok
  • Přihlášení k odběru newsletteru: maximálně po dobu 5 let, nebo než se z odběru odhlásíte

Na co máte jako poskytovatel osobních údajů právo?

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo má k údajům přístup.
  • Požádat o opravu či úplný výmaz těchto údajů („být zapomenut“), a to prostřednictvím webového formuláře, nebo e-mailové zprávy zaslané na e-mailovou adresu info@sklenarstvi-praha9.cz, či dopisem zaslaným na adresu Radek Chroust, náměstí Plukovníka Vlčka 694/7, 19800, Praha 9, Černý Most.
  • Požádat o ukončení zasílání e-mailových newsletterů a obchodních sdělení a to rovněž prostřednictvím webového formuláře, nebo e-mailové zprávy zaslané na e-mailovou adresu info@sklenarstvi-praha9.cz či dopisem zaslaným na adresu Radek Chroust, náměstí Plukovníka Vlčka 694/7, 19800, Praha 9, Černý Most, nebo se můžete sami kdykoliv odhlásit pomocí odkazu uvedeném v každém takovémto e-mailu.

Kam se můžete obrátit?

Pokud si myslíte, že Vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, prosím kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením Vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


SKLENÁŘSTVÍ PRAHA 9

Vaše sklenářství pro celou Prahu.Veškeré sklenářské služby - kvalitně a spolehlivě. Zasklívání oken, dveří i výloh, barevná skla LACOBEL, zrcadla na míru, bezpečnostní sklo CONNEX, izolační sklo.